• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

  Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:

MEDIOR/SENIOR TRAINER & CONSULTANT

 

Smartenup motiveert professionals om beter te leren werken met data. Dat doen we op twee manieren: we geven training in data-analytische vaardigheden en we maken zelf data inzichtelijk voor bedrijven door middel van dashboards en modellen. Hou jij van data en wil jij werken bij een scale-up voor de grootste bedrijven van Nederland en van de wereld, zoals Samsung, bol.com, Dell, YoungCapital, HEINEKEN en de gemeente Amsterdam? Word onze nieuwe senior trainer & consultant!

 

Wat jij gaat brengen

Als Medior Trainer & Consultant bij Smartenup hou jij van data en van programma’s als Excel, PowerPoint en Power BI. Je bent enthousiasmerend en motiverend en hebt een passie om mensen te laten groeien, je staat veel voor groepen! Maar je vindt het ook leuk om je urenlang in te graven in een uitdagend data-vraagstuk. Als je een consultancy opdracht getackeld hebt kun je die kennis inzetten om anderen weer beter te maken. Dat is de dynamiek voor trainer/consultants bij Smartenup.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je functie het beter maken van onze eigen organisatie. We zijn een scale-up en continu bezig om beter, groter en leuker te worden. We besteden zo’n anderhalve dag per week aan projecten om strategische groeidoelstellingen te bepalen en te halen, je bent dus ook een interne consultant!

Senior Trainer & Consultant

Als senior in het team van trainer/consultants heb je een voorbeeldfunctie. Je bent in de lead bij intakes, offertes en opleveringen voor klanten, je begeleidt juniors en mediors in projecten en werkt nauw samen met het MT om strategische doelstellingen door te voeren op de werkvloer en om te zorgen dat het DNA, de werkwijze en de hoge kwaliteit van Smartenup gewaarborgd blijft.

 

Way of working

Je komt te werken bij een scale-up, dat vergt een hoge mate van flexibiliteit en ondernemerschap. Je bent altijd met meerdere projecten bezig en moet snel kunnen schakelen. We vragen om een ondernemende mindset, want we kunnen altijd dingen verbeteren en iedereen heeft daar een verantwoordelijkheid in. Het is voor ons essentieel dat jij met minimale begeleiding een project van begin tot eind kunt uitvoeren. En hoewel we een scale-up zijn werken we voor grote corporates en organisaties in het publieke domein, de kwaliteitsstandaard ligt dus altijd hoog!

 

Ondernemerschap geldt ook in het contact met onze klanten. Ook daar is het essentieel dat jij een intrapreneur bent. Je bouwt een netwerk op van deelnemers bij verschillende bedrijven en gebruikt dat netwerk om te weten wat de uitdagingen en trends op het gebied van data zijn. Jij bent inhoudelijk sparringpartner voor onze klanten, je draagt daarmee bij aan een betere service en nieuwe commerciële kansen.

 

Wat wij zoeken

 • Heeft 1-3 jaar werkervaring, liefst als consultant en/of bij een grote organisatie
 • Heeft sterke data-analytische vaardigheden
 • Kan voor een groep staan en vindt dat leuk
 • Is zeer klantgericht
 • Heeft een scherp oog voor detail
 • Is ondernemend en heeft een sterke mate van eigenaarschap
Senior Trainer & Consultant
   • Heeft 4-5 jaar werkervaring, liefst als consultant en/of bij een grote organisatie

   • Is zeer ervaren met Excel en PowerPoint, Power BI is een pré

 

Wat wij bieden

 • Fulltime functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • We groeien hard en willen dat jij in hetzelfde tempo meegroeit, dit betekent continue ontwikkeling/training en veel doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • Je werkt samen met de grootste bedrijven van Nederland (en de wereld)
 • Individueel training budget voor verdere ontwikkeling van jouw vaardigheden als professional
 • De vrijheid en kans om actief mee te bouwen aan de groei van Smartenup

 

Over Smartenup

Wij zijn van mening dat professionals veelzijdig, multidisciplinair en ‘hybride’ moeten worden. De professional van de toekomst heeft een veelzijdig profiel met de mogelijkheid om kennis toe te passen in verschillende situaties en domeinen. En volgens ons zullen datavaardigheden hier altijd een belangrijk onderdeel van zijn.

 

Onze missie is om alle mensen in staat te stellen te blijven groeien. Daarom bieden we leeroplossingen die elke professional ondersteunen om beter, sneller en slimmer met data te werken. Om dit te bereiken geven wij training in de meest gangbare business-tooling zoals Excel, PowerPoint, Power BI en “the next big thing”.

 

Wij zien dat elke deelnemer een eigen leerstijl en -curve heeft, daarom combineren we bewezen tools en technieken in onze trajecten. Op die manier maken wij elke leerervaring zo motiverend en boeiend mogelijk en stellen wij onze deelnemers in staat om hybride professionals te worden. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 3.000 mensen getraind bij 15+ multinationals.

 

Hoe te solliciteren

Kun jij je enthousiasme niet meer onderdrukken? Stuur dan snel je cv en vertel ons per mail waarom we jou in ons team willen gaan verwelkomen. Je kunt mailen naar; info@smartenupcs.com. Geef hierbij ook even aan per wanneer je kunt starten. We zijn continue op zoek naar nieuwe mensen!