• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

  Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:

MARKETING & COMMUNICATIE

Smartenup heeft als missie om professionals beter te maken in werken met data. Onze motiverende leertrajecten scoren een 9+ bij onze klanten onder wie de bekendste bedrijven ter wereld zoals Samsung, Dell, Coca-Cola. We hebben een flinke groei laten zien de afgelopen 3 jaar, vooral gerealiseerd door mond-tot-mond reclame.

 

Wij geloven dat middels goede marketing, we nog veel harder kunnen groeien. Want onze resultaten, het enthousiasme en expertise van onze mensen en onze visie zijn het waard om te delen. Ben jij de katalysator van de groei die we samen willen realiseren?

 

Wat jij gaat brengen

Jij zorgt ervoor dat onze goede resultaten en samenwerkingen onder de aandacht komen van potentiele klanten. Onze hoofdstrategie wordt het informeren, inspireren en helpen met uitdagingen van onze doelgroep – Learning & Development managers in Nederland van bedrijven met meer dan 300 medewerkers. Jij zorgt ervoor dat onze content strategie verder vorm krijgt en wordt uitgevoerd.

 

Jij bepaalt samen met de Head of Growth verdere kanalen, activaties en PR activiteiteiten – via onze website, campagnes, offline activaties & PR acties. We vragen een hoge mate van pro-activiteit en zelfstandigheid in werken. Je staat er echter niet alleen voor, we zijn een hecht team.

 

Jij vormt onze merkbeleving, zowel intern als extern. Dat betekent veel verantwoordelijkheid en schakelen op meerdere niveaus. Strategisch, tactisch maar ook uitvoerend. Op maandag bedenk en schrijf je een strategisch plan, dinsdag ontwerp je een flyer, woensdag optimaliseer je de website, donderdag ga je mee naar een training en deel je een post op LinkedIn en vrijdag verbeter je je tafel tennis vaardigheden.

 

We zoeken daarom iemand die alle facetten van Marketing & Communiatie gaat ownen.

 

Way of working

Je komt werken bij een scale-up, dat vergt een hoge mate van flexibiliteit en ondernemerschap. Je bent altijd met meerdere projecten bezig en moet snel kunnen schakelen. We vragen om een ondernemende mindset, want we kunnen altijd dingen verbeteren en iedereen heeft daar een verantwoordelijkheid in. Het is voor ons essentieel dat jij met minimale begeleiding een project van begin tot eind kunt uitvoeren. En hoewel we een scale-up zijn werken we voor grote corporates en organisaties in het publieke domein, de kwaliteitsstandaard ligt dus altijd hoog!

 

Wat wij zoeken

 • Ambitie
 • Passie voor leren & ontwikkelen
 • Affiniteit met data
 • Strategisch denkniveau met hands-on mentaliteit
 • Vertrouwen in eigen kunnen met wil om te ontwikkelen
 • Leergierig met proactieve houding
 • Kennis van online marketing en google analytics
 • Creatief; Design kwaliteiten
 • Hoge kwaliteit in werken
 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk (Engels & Nederlands)

 

Wat wij bieden

 • Jong en ambitieus team met een professionele, betrokken en ondernemende cultuur op mooie locatie in Amsterdam (Houthavens)
 • Fulltime functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • We groeien hard en willen dat jij in hetzelfde tempo meegroeit, dit betekent continue ontwikkeling/training en veel doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris met bonus structuur
 • Je werkt samen met de grootste bedrijven van Nederland (en de wereld)
 • Individueel training budget voor verdere ontwikkeling van jouw vaardigheden als professional
 • Elke dag uitgebreide lunch en regelmatige teamuitjes en borrels
 • De vrijheid en kans om actief mee te bouwen aan de (internationale) groei van Smartenup

 

Over Smartenup

Wij zijn van mening dat professionals veelzijdig, multidisciplinair en ‘hybride’ moeten worden. De professional van de toekomst heeft een veelzijdig profiel met de mogelijkheid om kennis toe te passen in verschillende situaties en domeinen. En volgens ons zullen datavaardigheden hier altijd een belangrijk onderdeel van zijn.

 

Onze missie is om alle mensen in staat te stellen te blijven groeien. Daarom bieden we leeroplossingen die elke professional ondersteunen om beter, sneller en slimmer met data te werken. Om dit te bereiken geven wij training in de meest gangbare business-tooling zoals Excel, PowerPoint, Power BI en “the next big thing”.

 

Wij zien dat elke deelnemer een eigen leerstijl en -curve heeft, daarom combineren we bewezen tools en technieken in onze trajecten. Op die manier maken wij elke leerervaring zo motiverend en boeiend mogelijk en stellen wij onze deelnemers in staat om hybride professionals te worden. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 3.000 mensen getraind bij 15+ multinationals.

 

Hoe te solliciteren

Kun jij je enthousiasme niet meer onderdrukken? Stuur dan snel je cv en vertel ons per mail waarom we jou in ons team willen gaan verwelkomen. Je kunt mailen naar; info@smartenupcs.com. Geef hierbij ook even aan per wanneer je kunt starten. We zijn continue op zoek naar nieuwe mensen!