• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

    Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:

 

Wat onze klanten zeggen

 

Loes Schrijvers, Global Learning Manager Unilever

Unilever

“De Smartenup leeromgeving is voor ons van grote toegevoegde waarde. Het is compleet, toepasbaar, voor ieder niveau geschikt en met één muisklik beschikbaar. Het ontwikkelen van je Excel vaardigheden kan op deze manier makkelijk in je dagelijkse werkzaamheden worden opgenomen. Gebruikers kunnen de training op ieder gewenst moment doen. Daarbij kan met de zoekfunctie op iedere Excel vraag een antwoord worden gevonden. Bij Unilever geloven wij dat we dit de meest effectieve manier van leren is: leren door te doen.”

Debbie Deurlinger, Category Development Manager, Coca-Cola Enterprises

Coca-Cola

“De combinatie van een klassikale Excel training met de Smartenup learning environment (zelfstudie) training is ons heel goed bevallen. Wij waren erg enthousiast over de training en de trainers. Ze brachten ons op effectieve manier veel nieuwe skills bij. Het trainingsprogramma was op basis van een goed voorstel vanuit Smartenup met onze aanvullingen volledig opgepakt. De training zorgt ervoor dat collega’s voorafgaande en na de training extra gestimuleerd worden met hun Excel zelfstudie (Smartenup toolbar) aan de slag te gaan. Al snel kwam iedereen erachter dat ze door gebruik van de toolbar heel snel nieuwe skills konden ontdekken en trainen op alle niveaus.”

Ethie van Rees, HR / L&D Officer at Samsung Electronics

Samsung

“Als een van de eerste klanten waren we gelijk razend enthousiast over de toepasbaarheid van de Smartenup leeromgeving. Maar door alle ontwikkelingen die Smartenup heeft gemaakt, door trainingen te integreren en de Learining Journey te implementeren zijn we nog enthousiaster geraakt. Onze mensen zijn betrokken en worden uitgedaagd op hun eigen niveau en tempo. Op het moment dat je werkt in een dynamisch en veeleisend bedrijf als die van ons, is dit een perfecte manier om aan ieders behoefte en manier van leren te voldoen. Zelf de mensen die Excel vreesde, zien nu de voordelen en hebben vertrouwen om ermee te werken. Blijf zo goed bezig en blijf innoveren!”

Micha Reuter, Projectmanager, Consultant en Lecturer & Fontys Logistics Expertise Center

Fontys

“Om aan de wensen van de Fontys Hogeschool en de studenten te voldoen hebben wij gekozen voor de ‘Smartenup Excel toolbar’. Dit is een intuïtieve en complete online Excel training. De hele look en feel is (en werd), net als de inhoud en de modules, helemaal aangepast aan onze wensen. Verder maakt het feit dat de toolbar is ingebed in Excel, het gemakkelijk om mee te werken. Iedere student heeft het programma zelf geïnstalleerd, kon met vragen terecht bij de docent en zelfs direct bij Smartenup en werd daar keurig geholpen. Het contact met Smartenup zelf is heel open en ongecompliceerd. Het is een echte partnership geworden.”