• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

    Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:

Open inschrijving training

Werken met data speelt in toenemende mate een belangrijk onderdeel in elk bedrijf. Professionals maken data gedreven beslissingen in iedere afdeling, van product ontwikkeling tot marketing tot HR. Wij geloven er sterk in dat omgaan met data en het ontwikkelen van analytische vaardigheden met Excel begint. Wanneer je Excel in de basis beheerst, kun je deze kennis transfereren naar meer geavanceerde tooling.

 

Bij Smartenup bieden wij trainingen voor ieder niveau. Trainingen voor mensen die aan het begin van hun leercurve staan, maar ook voor professionals die merken dat zij de limieten van Excel bereiken. In onze leertrajecten zul je de essentiële vaardigheden leren die elke professional moet beheersen om effectief met data om te gaan. Wanneer je een sterke basis hebt in Excel is het tijd om jezelf verder te ontwikkelen door je werk te automatiseren met VBA/macro’s, om data te leren visualiseren of om van BI tooling gebruik te maken als PowerBI.

 

Onze trainingen zijn leuk, energiek, direct toepasbaar in je eigen werk én met vele tips & tricks!