• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

  Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:
  Selecteer een of meerdere opties:

PowerPoint Essentials Training | Online

Leren hoe je snel en efficiënt met PowerPoint werkt?

Je hebt zeer waarschijnlijk al eens een slide gemaakt in PowerPoint en misschien heb je zelfs al veel ervaring. Deze PowerPoint training is bedoeld om van jou een slide machine te maken. Je leert om in korte tijd krachtige, aantrekkelijke en doeltreffende PowerPoint decks in elkaar te zetten.

In de PowerPoint training komen alle basics aan bod, toch kunnen ook de pro’s veel van de training leren. Deze zit namelijk vol met best practices, handige sneltoetsen en slimme tips voor een nog hogere productiviteit. Uiteraard bouw je samen met ons je eigen slides en laten wij zien hoe jij je creativiteit en professionaliteit een boost kan geven. Na de training voorzien we jou met een hand-out waarop je altijd de beste shortcuts terug kunt vinden. Ook een digitale chart guide en een handige aanpasbare Smartenup template behoren tot de toolkit die jij mee naar huis krijgt

Wat leer je in de online PowerPoint Essentials Training?

 • Alle basistechnieken voor het sneller maken van slides.
 • Sneller en efficiënter werken met behulp van slimme tips & tricks en sneltoetsen.
 • Optimaal gebruik te maken van templates en masterslides om zo nog sneller aantrekkelijke decks in elkaar te zetten.
 • Het creëren van je Quick Access Toolbar.
 • Volledig klikbare hyperlink bestanden maken.

 

Hoe het programma eruit ziet

In onderstaande afbeelding zie je hoe het online leertraject eruit ziet. Het leertraject bestaat uit 2x een 1-uur-durende live training en 2x 2-4 zelfstudie middels opdrachten en een case.

 

Voor wie is de online PowerPoint Essentials Training?

Voor professionals die:

 • Nog niet met PowerPoint werken: alle basics komen in de training voorbij, dus ook als jij nog nooit een slide hebt gemaakt is deze PowerPoint training perfect voor jou.
 • Al ervaring hebben met PowerPoint en sneller willen leren werken: we behandelen meer dan alleen de basics. Door gebruik te maken van slimme tips & tricks wordt ook elke pro nóg beter.
 • In hoog tempo decks met een consistente en doeltreffende stijl willen ontwikkelen: in de PowerPoint training leer je hoe je in korte tijd decks van topkwaliteit neer kunt zetten.

 

Heb je nog vragen? Neem contact op of stel je vraag via de chat.

Neem contact op

 

 

 

Trainers

Willem Beltman

Senior trainer

Eric Haase

Senior trainer

Ian Strik

Senior trainer

Tommie Leisink

Senior trainer

Tjarda Lamsma

Junior trainer

Didi van den Akker

Medior trainer

Bram van de Water

Senior trainer