• Bekijk welke training geschikt is voor jou!

    Bepaal jouw huidige level door dit korte assessment in te vullen. Dit kost je maximaal 2 minuten. Je ziet direct wat jouw niveau is!

    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:
    Selecteer een of meerdere opties:

Onze Excel trainingen

Wij trainen mensen in analytische vaardigheden, een skillset die vandaag de dag belangrijker is dan ooit. Echt beter worden doe je niet in een dag, het is een proces. Om hier een goede basis voor te leggen gebruiken wij Excel. Wees gerust, geen stoffige Excel trainingen maar een leertraject dat écht impact heeft.

Ontdek jouw level

Effectieve leertrajecten

Beter worden in het omgaan met data is geen trucje. Bij Smartenup leer je echte vaardigheden als het gaat om data. Dit doen we door energieke korte leerinterventies, op jouw eigen niveau en tempo. Zodra je een traject hebt afgerond ontvang je een certificaat en ben je klaar voor de volgende stap.

Assessment

First things first, voordat we Excel ook maar openen beginnen we met een assessment. Door middel van een aantal korte vragen kom je er in 2 minuten achter in welk trainingsniveau jij zou moeten instromen. Zo zorgen wij ervoor dat onze Excel training voor iedereen de perfecte fit is.

 

Klassikale training 2,5 uur

Nu jij weet in welk niveau je kunt instromen kan de learning journey beginnen. Deze start met een 2,5 uur durende high-energy trainingssessie.

In deze klassikale training nemen onze trainers jou mee door het desbetreffende Excel level. En dat zij echt alles van Excel weten betekent niet dat jij in slaap gaat vallen. Onze Excel training bestaat namelijk uit energieke sessies waarin wij inspireren, motiveren en er vervolgens voor zorgen dat jij helemaal ready ben om zelf aan de slag te gaan!

Zelfstudie 3-4 weken

Na de trainingssessie ga je zelf aan de slag met Excel, maar ook voor deze zelfstudie krijg je alle hulp die je nodig hebt. Hiervoor hebben we namelijk onze eigen unieke Smartenup toolbar ontwikkeld, volledig ingebouwd in Excel. Video’s, voorbeelden, oefeningen echt alles staat erin en het mooie is je hoeft Excel er niet voor te verlaten, zie het als een persoonlijke in-Excel trainer die 24-7 voor al jouw vragen klaarstaat.

Terugkomsessie 1,5 uur

Na een aantal weken van zelfstudie met de toolbar is het tijd voor de terugkomsessie. Tijdens deze klassikale sessie van 1,5 uur kun je vragen stellen, een oefentoets maken, maar ook problemen voorleggen uit bestanden waar je zelf mee werkt.

Zelfstudie 1-2 weken

Na de trainingssessie ga je zelf aan de slag met Excel, maar ook voor deze zelfstudie krijg je alle hulp die je nodig hebt. Hiervoor hebben we namelijk onze eigen unieke Smartenup toolbar ontwikkeld, volledig ingebouwd in Excel.

Test + certificaat

Tijd om te laten zien wat je in de Excel training hebt geleerd. Bij het halen van de test hoort uiteraard een certificaat voor het behaalde level! Je kunt nu vol vertrouwen door naar het volgende level, bepaal zelf op welk niveau jij wilt komen.

Wil je meer weten over onze Excel trainingen? Neem gerust contact met ons op!

 

Neem contact op